Valentin ar putea fi viitorul sot al Elenei UdreaStiu ca mereu radeati cand Elena Udrea ne spunea ca nu se poiate aranja cum trebuie in arest, astazi am aflat si de ce era atat de important pentru ea. Pentru ca il astepta in vizita pe Viorel, cel ce i-ar putea deveni sot dupa divortul de Cocos. La fel de eronate erau si ideile absurde despre semnele pe care le facea Elena Udrea cu degetul, la nas, la barbie. Erau semne evident pentru Viorel: ai grija, nu vin diseara, s-ar putea sa fiu arestata. Sau voia sa-i zica: ai mirosit ce am pregatit la micul dejun ieri dimineata? Evidentastea erau semnele si aceasta este explicatia logica, dupa ce Paparazzi au descoperit relatia dintre cei doi.

Valentin ar putea fi viitorul sot al Elenei Udrea

Dupa o casatorie plina de necazuri alaturi de Cocos, Elena Udrea a ales un om sensibil – pe Valentin. A fost dragoste la prima vedere, ceva nemaivazut – sau asa am inteles noi din declaratiile Elenei Udrea, dupa ce a fost fotografiata sarutandu-se cu noul pretendent la mana parlamentarei.

O intrebare staruie totusi in mintea mea, ca un ghimpe: o fi stiut Viorel de problemele de sanatate ale Elenei Udrea? Am inteles ca s-au cam agravat la racoare, deh – cam subtire patura din arest. Apa rece, curent – era si cazul sa te apuce spatele, asa patesc si eu cand dorm dezvelita. Acum stiu ce te framanta si pe tine: cine este Valentin, cu ce se ocupa si daca o sa fie si el suspectat de DNA. Noi dezvaluiri si imagini in episodul viitor, cel de joi seara!Related Posts: