Victor Ponta vrea sa ia o pauzaVictor Ponta vrea sa ia o pauza dupa operatia din Turcia, asa ca i-a scris o scrisorica domnului Presedinte Klaus Iohannis cu rugamintea sa-l schimbe din postul de prim-ministru pe perioada cat sta la pansament. Ghici ce se intampla daca presedintele nu-i face pe plac? Teoretic poate destitui guvernul si hopa alegeri sau alcatuiesc alt guvern. O sa fie alba sau neagra pentru PSD si Victor Ponta, sau o sa-l vedem pe scaunul de interimar pe Gabriel Oprea, cum vrea domnul sef de guvern?

Victor Ponta vrea sa ia o pauza

Eu zic sa-i coaca o din asta PSD-ista, sa-l demita pe Victor Ponta pe motiv ca are buba, apoi sa-i ridice imunitatea si sa-l trimita putin pe la DNA pentru tratament sub contro judiciar. Merge? Sper ca da, desi evident e o gluma, ma indoiesc eu ca se baga azi Klaus Iohannis la jocuri de tip PSD-ist, mai ales ca ma uit eu asa dintr-o parte si nu pre-ai vad pe cei de la PNL pregatiti de guvernare. Planul lor cred ca este sa-l lase pe Ponta sa-si rupa gatul cu economia romaneasca, apoi dupa scumori si taxe insuportabile, hop si ei la guvernare.

Cum de i-a venit lui Ponta ideea sa-i scrie presedintelui nu stiu, sa nu-i fi zis medicii de la inceput ca o sa aiba nevoiue de recuperare, sau se teme de ceva si sta la distanta de DNA? Din cate stiu eu, Victor Pnta spunea ca-si da demisia daca si daca, dar parca NU, acum se vrea un pic suspendat, inlocuit dar pana trece rana de la piciorusi, apoi vera inapoi, ca e tare bine cocotat in scaunel.

3) Dacă primul-ministru se află în una dintre situaţiile prevăzute la articolul 106, cu excepţia revocării, sau este în imposibilitate de a-şi exercita atribuţiile, Preşedintele României va desemna un alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar, pentru a îndeplini atribuţiile primului ministru, până la formarea noului Guvern.

Deci alt Guvern zice Constitutia, ca asa a cerut Victor Ponta, articolul 107 – noi sugeram aliniatul 3!Related Posts: