Victor Viorel Ponta are sechestru pe casaDNA mai face un pas pentru a dovedi cat de serioase sunt acuzatiile aduse primului ministru, acum Victor Ponta se pare ca este dator la bugetul de stat cu suma de 51.000 de lei, nu e prea mult – putin peste 10.000 de euro, insa s-a pus sechestru asigurator pe una din casele sale. Evident ca Victor Viorel Ponta rade, i se pare totul o gluma. Pana azi inca spune el, nu a fost chemat cu avocatul la DNA, ci a fost doar invitat sa dea explicatii. Cum va dovedi el ce munca a prestat la cabinetul de avocatura la lui Dan Sova nu stiu, insa stiu ca la inceput i se parea ca nici nu trebuie sa presteze, fiind firma privata.

Victor Viorel Ponta – sechestru pe casa pentru 51.000 de lei

Am impresia ca toata politica premierului Victor Ponta se face pe FaceBook, acolo publica el raspunsuri si informatii, ca si cum daca vrei sa afli ce mai face guvernul, stai cu ochii pe reteaua de socializare. Iar ca sa ne demonstreze cat est eel de curat, ne explica ca a platit chiar in plus 2000 de lei. Mai ce om bun la suflet, doar ca sta cam slab la aritmetica, altfel de ce ar plati impozite de 53.000 de lei daca datora doar 51.000? Asa o fi la moda la politicieni sa dea in plus la buget? Sau e vorba de remuscari, cand se uita la cat iau ei de pe spinarea noastra? Daca era dator cu un leu, il credeam, o fi rotunjit in minus, daca dadea 2 lei in plus, il credeam ca s-a gandit la taxele de la banca, dar sa dai 2.000 de lei iar DNA sa zica ca esti dator, ma indoiesc!

De ce nu-l cred pe Victor Ponta? In primul rand pentru ca ne-a cam mintit de cateva ori, zeci de ori sau poate sute de ori! Apoi pentru ca la inceput credea ca are dreptul sa se joace cu statul, caci daca era vorba de afaceri private, intre el si Dan Sova, nu se amesteca nimeni, doar ca ei faceau afaceri cu centralele de la Rovinari si Turceni. Interesant mod de a face bani, Dan Sova le ia banii ca sa-i consilieze, iar cum firma sa de avocatura e “cea mai tare din parcare”, mai era nevoie fix de inca un politician din Parlament – de Victor Ponta. Care consiliaza consiliatorii. Pai de ce nu ma iau si pe mine, sunt si avocat si contabil, deci teoretic stiu mai multe ca toti la un loc! A, am inteles, nu e nevoie de experti, stiu ei singuri cum sa faca buzunarul mare!

 Related Posts: