Victor Viorel Ponta nu demisioneaza din functieAcum ceva vreme, inainte de alegerile prezidentiale PSD + Victor Viorel Ponta ne impuiau capul cum o sa ramanem cu Train Basescu presedinte pe viata, am scris atunci un editorial pe portalul kLumea.Info despre aberatia unei asfel de afirmatii si precizam ca singurul pe care-l vad legat de scaun, este Ponta. Ieri la Antena 3 – oare de ce nu ma mira postul care-l venereaza pe plagiator? – Victor Ponta ne-a explicat clar ca nu demisioneaza si ca scaunl de premier e facut dupa anatomicul sau posterior.

Victor Viorel Ponta nu demisioneaza din functie

Aseara la Antena 3, cel ce in weekend deja ii cerea Presedintelui Klaus Iohannis sa-l reconfirme ca premier, evident asteptarea pana luni a deciziei nu-i prea convenea, a spus explicit:

El este preşedintele României, nu al lui Gorghiu şi al lui Blaga, eu sunt prim-ministrul României şi trebuie să lucrăm pentru români, nu pentru Gorghiu şi Blaga.”

Voiati mai clar decat atat, sau poate credeti ca daca v-a fi condamnat va pleca de la Palatul Victoria? Ei bine, NU – se va agata de orice numai sa nu fie dus la racoare, acolo unde trebuia sa mearga dup ace s-a dovedit ca a plagiat teza de doctorat. Pana una alta, este si doctor si premier, iar din cate imi dau seama va fi in continuare si sef la PSD. Poporul nu vrea, el ar fi renuntat de mult la scaune, dar sunt lipite cu superglue de posteriorul sau.

Daca nu l-au demis ei definitiv pe Dragnea, iar fostul detinut Adrian Nastase este la loc de frunte in PSD, ce mai vrem de la cel ce nu respecta nici legea si nici Constitutia Romaniei? Visam la un stat de drept, la democratie cand la cel mai inalt nivel sunt doar puscariabili in libertate? Pe bune?Related Posts: