Vin alegerile, tu cu cine voteziAm decis sa scriu un articol unic, pe care sa-l citim de fiecare data cand sunt alegeri in Romania, avand in vedere ca de fiecare data este la fel. Acum in plus Iohannis a decis sa mai faca si referendum, la care se stie deja rezultatul dar si finalitatea. Nu mai zic nimic de ce face Dragnea – asta ca sa nu dau vina doar pe PSD asa in corpore, ma refer evident la legile din justitie si amnistia. Presedintele spera ca o sa le dea planurile peste cap rezultatul de la referendum unde romanii nu vor sa fie amnistiati coruptii. Uite, iti zic eu ca se va aplica la 50 de ani dupa ce se vor reduce parlamentarii ca in referendumul lui Basescu.

Vin alegerile, tu cu cine votezi

Acum sarabatorim de Pasti, pe urma vedem noi ce facem la alegerile care vin. Dar daca tot vorbim de Psti, mi se pare mie sau Google tine cu catolicii? Adica de unde stie el ca eu am sarbatorit pe 21 si nu pe 28 aprilie? DA, ca de obicei cineva tine cu ursul din padure, da se face ca ploua!

Acum ca am stabilit cu e cu sarbatorile, adica si de data asta suntem pe dianfara, pentru ca nu suntem cu vestul, iar cu rusii in est nu suntem prieteni ci dusmani, suntem ca de obicei singuri, la fel cum esti in cabina de vot la alegeri! Va sa zica am descoperit apa calda? Adica abia acum am aflat si eu ca toti ne pun pe locul doi, inclusiv la cautarile pe motoarele de cautare?Related Posts: